Noroc unic și inexplicabil pentru primarul Cotojman la pariuri sportive

0
885

Primarul comunei Roșia de Amaradia, Liviu Cotojman, a reușit să căștige la pariuri sportive, după ce l-a împrumutat pe șoferul de pe microbuzul de transport elevi. Mai mult decât atât, edilul a câștigat exact aceleași sume cu care l-a împrumutat pe subalternul său.

Liviu Cotojman a crezut că este vorba de hazard când a câștigat, în vara anului trecut, suma de 1400 de lei la pariuri sportive imediat după ce l-a împrumutat pe șoferul Dumitru Cotiga cu exact aceeași sumă:

„Trebuia să-și repare mașina pentru că vroia să plece la cules de ciuperci. Nu avea bani suficienți, așa că l-am ajutat. Am jucat apoi la pariuri. Am pus 16 meciuri și am pierdut unul singur. Am câștigat la «șansă» câștigat exact suma de 14 milioane de lei“.

Norocul s-a repetat

Norocul s-a repetat zilele trecute, când primarul comunei Roșia de Amaradia l-a împrumutat din nou pe același șofer cu cinci milioane de lei pentru a urma un curs de manager șofer de microbuz. Fără acest atestat, Primăria nu poate să obțină licența de transport pentru microbuzul de transport elevi. Primarul Cotojman a rămas mască, după ce fenomenul s-a repetat și a câștigat la pariuri sportive tot aceeași sumă cu care l-a împrumutat pe șofer: „I-am dat suma de cinci milioane de lei pentru a urma cursul respectiv și am pus la pariuri mai multe biletele pe mai multe zile. Am câștigat în total exact suma de cinci milioane de lei. Este greu de explicat. Le-am spus la toți ce s-a întâmplat, dar unii nu mă cred. Probabil că mi-a cerut să-i împrumut banii din suflet și așa a venit și norocul“.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Verificare antispam: * Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.