Fiul sindicalistului Pisc, condamnat cu suspendare

0
918

Cosmin Pisc Scădeanu, fiul președintelui Federației Energetica, a fost condamnat definitiv la doi ani de închisoare cu suspendare pentru comiterea infracțiunii de ultraj. Acesta a fost găsit vinovat de instanța de judecată de faptul că a agresat un polițist. Sentința a fost dată de Curtea de Apel Craiova, după ce Judecătoria Târgu Jiu îl condamnase la numai nouă luni de închisoare cu suspendare.

Fapta a avut loc în noaptea de Crăciun din anul 2012. Cosmin Pisc a sărit în apărarea unui prieten implicat într-un accident rutier. Beizadeaua s-a manifestat violent și a ajuns până la a-l lua de gât pe agentul Gheorghe Cosmin Zăvoi, după care i-a rupt manșeta reflectorizantă. A fost dus la sediul Poliției Municipale, unde a continuat să-i înjure pe polițiști.

Nu este la prima ispravă

Cosmin Pisc nu este la prima ispravă de acest gen. În anul 1999, acesta a participat la un scandal, iar polițistul Aurelian Trancău a intervenit. Pisc junior l-a agresat și l-a doborât la pământ. Polițistul a suferit o fractură deosebit de gravă la gleznă și a fost nevoit să stea luni de zile în spitale și să sufere mai multe intervenții chirurgicale. Pentru toate acestea, Pisc junior a fost scos basma curată.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Verificare antispam: * Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.