Ce a decis Edi Iordănescu cu privire la antrenarea echipei Pandurii

0
855

Antrenorul principal al echipei Pandurii Târgu Jiu, Edward Iordănescu, a avut, în pauza competițională, numeroase oferte din partea altor echipele, unele chiar din străinătate, care au venit pe fondul instabilității financiare de la echipa gorjeană.

edi iordanescu

Edi Iordănescu a declarat că își dorește să continue activitatea începută la Pandurii, în ciuda problemelor financiare care s-au înregistrat în ultima perioadă: „Au fost foarte multe speculaţii în ultima perioadă referitor la viitorul echipei Pandurii cât şi implicit al meu şi cred că este firesc să clarific anumite aspecte, în special în ceea ce mă priveste. Sunt antrenorul pandurilor şi îmi doresc să rămân la Târgu Jiu, cel puţin până la finalul contractului, adică până în vară. E foarte adevărat că nu traversăm cea mai uşoară perioadă şi la fel de adevărat este că sunt restanţe financiare destul de mari, atât către jucători cât şi către staff şi cei din jurul echipei. Însă nici iarna trecută nu a fost o perioadă foarte uşoară, în special pe latură sportivă, echipa fiind implicată în lupta pentru evitarea retrogradării dar atunci am reuşit să depăşim acel moment.

 

Oferte din străinătate

Edi Iordănescu a recunoscut că a primit propuneri și din afara țării, dar nu a pus pe primul loc latura financiară: „Au fost mai multe discuţii în ultima perioadă cu anumite cluburi din străinătate, diverse propuneri pentru mine. Au fost si în vară, m-au onorat, însă prioritară pentru mine rămâne echipa Pandurii şi niciodată nu am pus pe primul loc latura financiară. Am încredere mare că Pandurii poate face în final cel mai bun sezon din istorie, dacă lucrurile se redresează. Am mare încredere în oamenii care susţin acest proiect şi care iubesc cu adevărat echipa şi în preşedintele clubului, că vor reuşi să deblocheze această situaţie.Sunt adeptul continuităţii, vreau să-mi duc munca la final şi, de aceea, atât timp cât sunt şanse de continuitate, voi rămâne la Târgu Jiu”.

 

Se va lupta pentru drepturile jucătorilor

Tehnicianul a spus că va lupta pentru drepturile jucătorilor și a celor care fac parte din staff-ul echipei, pentru că au dat dovadă de putere de sacrificiu în parcursul din acest an: „Am o obligaţie morală faţă de băieţi să merg până la capăt alături de ei, pe drumul pe care am plecat împreună, însă în acelaşi timp am datoria să mă lupt pentru drepturile lor, având în vedere sacrificiul de care au dat dovadă, caracterul lor şi modul cum s-au pregătit şi, în mod special, rezultatele obţinute de ei. Este munca lor la mijloc şi, automat, un drept pe care îl au“.