Cârciumaru candidează la un nou mandat de primar al municipiului Târgu Jiu

3
942

Edilul șef spune că a luat hotărârea în urma unei discuții cu liderul PSD, Liviu Dragnea.
Florin Cârciumaru a spus că vrea să-și ducă la îndeplinire proiectele începute și că președintele partidului nu putea să-i interzică să candideze:

„M-am hotărât să candidez pentru încă un mandat. Am nevoie şi de aprobarea organizaţiei şi vreau să precizez acest lucru, pentru ca să nu creadă cineva că este adevărat din cele speculate pe piaţă că mie îmi interzice domnul Dragnea. Domnul Dragnea nu este, poate să îi interzică unui om să candideze, care de 16 ani ţine steagul sus pentru PSD. Am luat această decizie pentru a duce mai departe proiectele, pentru că dacă era să mă gândesc la avantajele mele personale, mergeam la parlament“.

3 COMMENTS

  1. Hmm! Speram să scăpăm de Cârciumaru. Speram să ne scape DNA de dumnealui. Văd că nu sunt șanse…

  2. PSD nici nu avea alta optiune pentu Tg-Jiu. E greu de crezut ca actualul vice ar fi avut vreo sansa – nu-l cunoaste nimeni.

  3. Pai, ne mai trebuie panselute, borduri spoite, beton amprentat, pile prin institutii. Deja, investitorii ne roaga cu locuri de munca, somajul a disparut, tinerii se intorc din strainatate, sefii de institutii au pus pe foc carnetele de partid, ce mai raiul pe pamant. Votam asa cum traim!!

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Verificare antispam: * Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.