Afaceristul Benegui „s-a lipit” de o bombă sexy!

0
2451
?????????????????????????????????????????????????????????

Marius Benegui, patronul societății Ralbex Târgu-Jiu, își petrece serile libere în cluburi, uneori alături de fiica sa și de actuala soție. Potrivit ultimelor fotografii postate de afaceristul Benegui pe pagina sa de socializare, acesta și-a petrecut seara de vineri într-un club de fițe din municipiu, în compania unei bombe sexy!

LoredUntitledana Chivu, fosta asistentă TV, a venit la Târgu-Jiu pentru prezentarea unui nou concept de Electrical Muscle Stimulation (EMS), mai pe româneşte – electrostimularea, ca mod de întreţinere fizică. După inaugurarea centrului X-Body, sexy Loredana Chivu și-a petrecut seara în club, acolo unde a încins atmosfera, dar și pe domnii prezenți. În fotografiile postate pe Facebook, Marius Benegui pare a se lăuda cu faptul că a petrecut în compania bombei sexy o seară frumoasă. Cei doi au băut vin și au dansat în club, o parte din noapte.

Afaceristul Marius Benegui a divorțat în 2013 de fosta sa soție, Daniela Benegui, cea cu care are trei copii, doi băieți și o fată. La doar câteva luni de la divorț, patronul societății Ralbex a făcut publică noua relație în care era implicat, iar pe 1 ianuarie 2014, Benegui s-a și căsătorit cu Monica, actuala soție.

 

 

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Verificare antispam: * Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.