O comună din Gorj are propriul brand turistic

0
206

Comuna Baia de Fier, care este declarată stațiune turistică de interes local, are propriul brand.

Acesta este format dintr-o imagine cu munți, hamacele la înălțime și o peșteră, pentru că în această localitate se află Peștera Muierii.

„Poate numele Visit Baia de Fier v-a condus, cel puțin până azi, spre ideea că reprezintă doar o simplă pagină de social media. Până azi așa a fost.

De cum înainte, vom vorbi despre Brandul turistic Visit Baia de Fier, motiv pentru care vă spunem bun venit în universul autentic al destinației noastre – „Visit Baia de Fier”-Comoara din Munți!

Aici, la Baia de Fier, fiecare colțișor al peisajului este îmbrățișat de istorie, îmbinând armonios relaxarea cu aventura și tradiția cu inovația. Suntem mândri să împărtășim cu tine povestea acestui loc magic, unde natura, ospitalitatea și bucuria se împletesc pentru a crea o experiență memorabilă.

Logo-ul Visit Baia de Fier, alcătuit cu grijă și dedicare, este oglinda autenticității localității Baia de Fier și a valorilor ei fundamentale. În el regăsești nu doar un simbol, ci o fereastră deschisă către inima Munților Parâng. Permitem ca fiecare trăsătură să vorbească despre esența acestui loc și să transpună într-un mod vizual bogăția tradițiilor și potențialul pe care zona îl oferă.

În viziunea noastră, acest loc magic devine un sanctuar al experiențelor autentice, unde fiecare călător devine părtaș la bogăția istoriei, tradițiilor și peisajelor uluitoare. Brandul turistic Visit Baia de Fier, logo, slogan, site a fost realizat în cadrul proiectului de Dezvoltarea a Infrastructurii Turistice și de Agrement din Baia de Fier cu sprijinul WEB LOGISTICS și COREPU CONCEPT“, se arată într-un comunicat de presă.

Imaginea brand-ului reprezintă principalele caracteristici ale localității:

„În spiritul aventurii și al relaxării, hamacele se întind între două creste, invitându-te să te pierzi în contemplarea peisajului spectaculos. Trei personaje reprezentate în hamace reprezintă prietenia, hărnicia și bucuria, ilustrând călătoria noastră împreună spre descoperire și destindere.

Pe una dintre creste, un schior îndrăzneț ne amintește de farmecul activităților de iarnă din zonă, accentuând diversitatea experiențelor pe care le oferim.

Arcada superioară în nuanțe de albastru răspândește cerul vast deasupra noastră și evocă liniștea interioară pe care o găsești într-un loc atât de îndepărtat de agitația cotidiană.

«Comoara din Munți» – acest slogan cuprinde esența a ceea ce oferim. Ca o comoară prețioasă ascunsă în adâncul munților, Baia de Fier te invită să explorezi bogăția peisajului său, să descoperi tradițiile sale autentice și să te îmbogățești cu amintiri neprețuite“, se mai arată în comunicatul de presă.

 

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Verificare antispam: * Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.