Contrabandist, reținut de polițiști pentru 24 de ore

0
161

Polițiști din cadrul Serviciului de Investigare a Criminalității Economice, sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Târgu Jiu ,au reținut și introdus în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă al IPJ Gorj, un bărbat, de 58 ani, din comuna Dănești, bănuit de săvârșirea infracțiunii de deţinerea în afara antrepozitului fiscal sau comercializarea pe teritoriul României a produselor accizabile supuse marcării, fără a fi marcate sau marcate necorespunzător ori cu marcaje false, peste limita a 10000 țigarete, prevăzută de Legea 227/2015 privind Codul Fiscal.

,,Din cercetările efectuate de polițiști, s-a stabilit faptul că, în cursul anului 2023, ar fi deținut și comercializat țigarete, pentru care nu a fost aplicată taxa legală.

Pentru documentarea activității infracționale, polițiștii au efectuat 5 percheziții domiciliare în județul Gorj, fiind identificate și ridicate aproximativ 20000 de țigarete, înscrisuri și bunuri, care fac obiectul cercetărilor.

La data de 22 noiembrie a.c., bărbatul urmează să fie prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Târgu Jiu, cu propuneri corespunzătoare”, au transmis reprezentanții Poliției Gorj.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Verificare antispam: * Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.