Motociclist oprit cu focuri de avertisment și filtre ale polițiștilor

0
229

 

Un motociclist de 19 ani, din Rovinari, a fost lăsat fara permis pe o perioadă de 870 de zile, pentru că a refuzat să oprească la semnalul polițiștilor rutieri, care au tras focuri de avertisment și au instituit filtre. Acesta a fost lăsat fără permis 870 de zile.

,,La data de 12 octombrie a.c., un echipaj de poliție din cadrul Serviciului Rutier, în timp ce executa activități de supraveghere și control al traficului rutier pe Calea București, din municipiul Târgu Jiu, a efectuat semnalul regulamentar de oprire al unei motociclete, însă conducătorul acesteia și-a continuat deplasarea.

Polițiștii au pornit în urmărirea acestuia până în localitatea Bengești-Ciocadia, unde unul dintre agenți a executat un foc de avertisment în plan vertical, însă conducătorul motocicletei nu a oprit.

Au fost instituite mai multe filtre de poliție pentru depistarea acestuia, fiind identificat de polițiști în comuna Scoarța.

Polițiștii au stabilit că un tânăr de 19 ani, din orașul Rovinari a condus motocicleta.

Acesta a fost sancționat contravențional cu amendă în valoare de 6090 de lei pentru depășire neregulamentară, nerespectarea dispozițiilor polițistului rutier, trecerea pe culoarea roșie a semaforului și conducere agresivă, iar ca măsură complementară s-a dispus reținerea permisului de conducere pentru 870 de zile, precum și reținerea plăcuței cu numărul de înmatriculare și a certificatului de înmatriculare”, au transmis reprezentanții Poliției Gorj.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Verificare antispam: * Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.