Urs lovit mortal de tren în Gorj

0
195

Un urs a fost lovit de un tren în apropierea stației CFR Târgu Cărbunești. Animalul a murit pe loc și a fost transporta la laboratorul Direcției Sanitar Veterinare și pentru Siguranța Alimentelor (DSVSA) Gorj, pentru efectuarea necropsiei.

Trenul de persoane circula pe Ruta Craiova – Târgu Jiu. În apropiere de stația CFR Târgu Cărbunești, care se află la aproximativ 20 de kilometri de municipiul Târgu Jiu, un urs a apărut în fața trenului, iar impactul nu a putut fi evitat.
„La data 26 septembrie, polițiștii din cadrul Postului de Poliție Transporturi Feroviare Târgu Jiu au fost sesizați telefonic, de un bărbat cu privire la faptul că a fost informat de mecanicul unui tren de persoane, care circula pe ruta Craiova-Târgu Jiu, ar fi surprins și lovit un animal aflat pe calea ferată. Polițiștii deplasați la fața locului au găsit cadavrul unui urs între șinele de cale ferată.
La fața locului s-au prezentat reprezentanți ai Asociației Județene a Vânătorilor și Pescarilor Sportivi (AJVPS) Gorj, care au procedat la ridicarea animalului, acesta fiind transportat la Direcția Sanitar-Veterinară și pentru Siguranța Alimentelor Gorj“, au transmis reprezentanții Inspectoratului de Poliție al Județului Gorj.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Verificare antispam: * Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.