Concert susținut de Ștefan Bănică junior în Gorj. Intrarea va fi liberă

0
199
Foto: Ștefan Bănică junior

Ștefan Bănică junior va susține un concert la Festivalul Sarmalelor și Piftiilor, care va avea loc în weekend-ul următor în comuna Peștișani, în zona Nucet.

„Mii de concerte în întreaga ţară, peste 353.000 de spectatori doar la concertele sale de Crăciun, din 2002 până în prezent a sustinut 79 de concerte de Crăciun “sold out” la Sala Palatului, cea mai importantă sală de spectacole din ţară.
A primit zeci de premii și distincții dintre care amintim doar câteva-Premiul pentru Excelenta in Muzica si Complexitate in Cariera Artistica, Premiul “Rock Star-ul Anului”, Premiul “Cel mai complex artist” si “Cea mai charismatica vedeta masculina”, Premiul Special pentru profesionalism si complexitate in întreaga cariera și lista poate mult continua.
Ștefan Bănică vine sâmbătă seara, pe 30 septembrie, în Nucet la Peștișani.
Motivul-Festivalul Sarmalelor și Piftiilor“, se arată pe pagina de Facebook „Discover Peștisani“.

Seara va fi deschisă de recitalurile susținute de EMERIC IMRE-nominalizat la titlul de ”Cel mai bun artist Folk” și FLORIN CHILIAN cu ale sale celebre piese ”Zece” și ”Chiar dacă”-melodie cu care a primit Premiul „Romanian Music Awards Best Male“ 2008.

Festivalul Sarmalelor și Piftiilor Peștișani, va avea loc în perioada 30 septembrie – 1 octombrie. Este cel mai mare eveniment gastronomic din Gorj.  Evenimentul va începe la ora 12 cu concursul culinar.

Duminică 1 octombrie-recital extraordinar Ansamblul Artistic Profesionist Doina Gorjului-ansamblul care anul acesta aniversează 75 de ani de activitate.

Intrarea va fi liberă la toate recitalurile.

Organizatorii festivalului sunt: Consiliul Județean Gorj, Ansamblul Artistic Profesionist Doina Gorjului, Asociația ”Acasă la Brâncuși”, Primăria și Consiliul Local Peștișani.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Verificare antispam: * Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.