Mușcat de ureche de o viperă

0
170

Un bărbat de 46 de ani a fost mușcat de viperă în masivul Parâng. Pentru că starea acestuia se degradează, salvatorii au solicitat un elicopter SMURD.

Salvamontiștii au intervenit și au ajuns la victimă. „Acțiune în derulare a salvamontiștilor din cadrul serviciului Salvamont al Consiliului Județean Gorj pentru acordarea primului ajutor medical și transportul unei persoane mușcată de vipera în masivul Parâng, zona Mohorul -Iezeru. Au intervenit salvamontiștii aflați în serviciul de tura operativa din Baza Salvamont Rânca cu o ambulanta Salvamont cu care vor încerca să ajungă cât mai aproape de locul evenimentului apoi vor continua deplasarea terestru“, au transmis reprezentanții Salvamont Gorj.

Salvamontiștii gorjeni au ajuns la victimă și au constatat că este conștientă. „Pe ureche se văd urmele mușcăturii și, întrucât starea de sănătate i se alterează vizibil, a fost solicitat si un elicopter SMURD-IGAV. O ambulanță a fost trimisă în zonă pentru o eventuală preluare a victimei de la salvamontiști“, a transmis Salvamont Gorj.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Verificare antispam: * Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.