VIDEO Meteorit deasupra județelor Hunedoara și Gorj

0
195
Un meteorit a fost observat deasupra județelor Gorj și Hunedoara. Nu se știe, deocamdată, unde a aterizat acesta.
Salvamontiștii din Gorj și Hunedoara au fost în alertă din cauza meteoritului, care a fost observat din zona Văii Jiului.
„Un meteorit a pus în stare de alerta salvamontiștii din Hunedoara și Gorj. După ce, în zona Lupeni -Uricani, pe cer a fost observată o lumina puternică, cu flacără și zgomot care s-a deplasat în mare viteza către sud, la mica distanta peste creasta masivului Vâlcan, salvamontiștii aflat în tura operativa in bazele Salvamont Hunedoara si Salvamont Gorj au întrat în alerta , prima supoziție fiind un avion cu probleme. Situația se anunta foarte incerta intrucat nu existau apeluri în Sistemul 112 cu privire la acest eveniment și nici nu era declanșată o alerta de aeronava cu probleme sau prabușită.
Informații și imagini ulterioare le-au permis salvamontiștilor sa își dea seama ca este vorba de un meteorit care a urmat o traiectorie către SSE , pe linia Stănesti- Targu jiu – Tg Cărbunești.
Informații care vor apărea în orele următoare ne vor confirma dacă acesta s-a prăbușit în România sau chiar a avut altitudine și viteza suficienta sa ajungă în Bulgaria sau Serbia“, a transmis Salvamont Gorj.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Verificare antispam: * Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.