Romanescu critică înlocuirea din funcție a inspectorului general adjunct de la ISJ Gorj

0
226

Primarul Marcel Romanescu critică înlocuirea din funcția de inspector general adjunct al Inspectoratului Școlar Județean Gorj a lui Iustin Paralescu cu un alt liberal, Marius Badea, directorul Colegiul Economic „Virgil Madgearu“.

„Gafă uriașă făcută de PNL care, la cererea lui Iordache, schimbă inspectorul general adjunct de la ISJ Gorj! Iustin Paralescu este unul dintre cei mai valoroși oameni din învățământul gorjean. A fost olimpic, apoi a pregătit elevi olimpici și a obținut rezultate remarcabile în sistemul educațional.
Ion Iordache a dovedit încă o dată ca el și cei apropiați lui nu înțeleg sistemul de învățământ și este normal pentru că nu au avut legături prea strânse cu Educația.
Am promovat în echipa de la PNL oameni foarte valoroși, precum Iustin Paralescu, Eugen Nodea sau Flavius Boian. Nu poți împărți funcții oricui, pe criterii doar de tine știute. Sunt zone de maximă importanță, în care trebuie promovați oamenii cei mai valoroși, cu experiență.
S-a trecut cu șenila peste un sistem foarte sensibil și extrem de important – sistemul educațional – iar eu unul nu pot fi de acord cu așa ceva!“, a transmis Romanescu.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Verificare antispam: * Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.