Razie de amploare a polițiștilor gorjeni

0
196

Polițiștii din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Gorj, împreună cu jandarmi din cadrul Inspectoratului Județean de Jandarmi Gorj, au desfășurat în noaptea de 30 iunie spre 1 iulie o acțiune preventiv-reactivă, cu efective mărite, pe raza întregului județ, pentru prevenirea și combaterea faptelor cu violență, îmbunătățirea climatului de ordine și siguranță publică, precum și combaterea consumului de substanțe interzise.

,,La acțiune au participat polițiști din cadrul structurilor de ordine publică, rutieră, investigare a criminalității economice, investigații criminale, precum și luptători din cadrul Serviciului pentru Acțiuni Speciale.

În cadrul acțiunii, polițiștii au instituit filtre rutiere pe principalele artere de circulație, au oprit pentru control și au verificat 668 de autovehicule, fiind efectuate 489 de testări cu aparatul etilotest și 10 cu aparatul drugtest.

În atenția oamenilor legii au fost și cluburile, terasele, sălile de jocuri sau barurile, atât din mediul urban, cât și din mediul rural.

În total, polițiștii au legitimat 1043 de persoane.

În urma verificărilor, au fost aplicate 199 de sancțiuni contravenționale, în valoare de 77.470 de lei.

Pentru abaterile constatate privind circulația pe drumurile publice, polițiștii au retras 18 certificate de înmatriculare și au reținut 8 permise de conducere.

Acțiunile polițiștilor pentru siguranța comunității continuă și în perioada următoare”, au transmis reprezentanții Poliției Gorj.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Verificare antispam: * Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.