Gorjean împușcat în propria curte de un interlop periculos

0
383

Un gorjean din comuna Turcinești a fost împușcat de un bărbat din localitatea Dănești. Victima a fost transportată la spital.

„Poliția Orașului Bumbești-Jiu a fost sesizată de un bărbat, de 50 de ani, despre faptul că un bărbat, de 49 de ani, din comuna Dănești, a intrat în curtea locuinței sale din localitatea Turcinești și l-a împușcat în picioare și abdomen, cu un pistol.

Bărbatul de 49 de ani a fost transportat la spital, în vederea acordării de îngrijiri medicale de specialitate, prezentând 4 plăgi prin împușcare, dintre care una în zona abdominală și 3 în zona membrelor inferioare.

Polițiștii și jandarmii au fost mobilizați în teren și efectuează cercetări pentru depistarea bărbatului și stabilirea împrejurărilor în care s-a produs evenimentul.

A fost întocmit dosar penal, cercetările fiind efectuate de un procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Gorj, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de tentativă de omor“, au transmis reprezentanții Poliției Gorj.

Victima a fost operată pentru a i se salva viața.

Bărbatul de 49 de ani a fost adus la Spitalul Județean de Urgență cu ambulanța. „Pacientul prezenta multiple plăgi prin împușcare. starea de sănătate fiind gravă. Medicii au intervenit chirurgical pentru a-i salva viața, iar, în prezent, pacientul se află internat la Terapie Intensivă, având o stare generală stabilă“, a spus Mihaela Țicleanu, purtătorul de cuvânt al Spitalului Județean de Urgență Târgu Jiu.

Agresorul este un interlop cunoscut, care a deținut clubul FTE. Petre Stăncioi a fost condamnat în mai multe rânduri pentru diferite infracțiuni. Motivul răzbunării ar fi gelozia. Actuala concubină a lui Petre Stăncioi a fost iubita victimei.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Verificare antispam: * Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.