FOTO Furtuna a făcut ravagii în Târgu Jiu: copaci rupți, străzi inundate și acoperișuri smulse

0
233

Furtuna puternică a făcut prăpăd, noaptea trecută, în municipiul Târgu Jiu și în mai multe localități din județul Gorj.

Municipiul Târgu Jiu și mai multe localități au rămas fără alimentare cu energie electrică. Chiar și în municipiul Târgu Jiu a fost întreruptă alimentarea cu energie electrică.
Zeci de copaci au fost rupți de vântul puternic și au căzut pe străzi. Un pom ornamental a fost rupt în Parcul Central, în apropiere de Masa Tăcerii, opera lui Constantin Brâncuși.

De asemenea, vântul puternic a smuls acoperișurile unor imobile. În zona 9 Mai din Târgu Jiu, acoperișul unui bloc a căzut pe mai multe mașini. Locatarii unui bloc de pe strada Mărgăritarului sunt blocați, deoarece copacii au căzut și au rupt firele de curent, care au fot pe jos, în fața clădirii.

Lucrătorii de la societatea de gospodărie comunală din cadrul Consiliului Local Târgu Jiuu a intervenit de „Suntem în teren cu mai multe echipe de lucru, pentru a îndepărta pericolul rămas în urma unui fenomen meteo foarte periculos.


Vă rugăm să fiți foarte precauți, să nu vă apropiați de eventuale fire electrice căzute la nivelul solului, copaci aplecați, segmente dislocate din diverse construcții, crengi care stau să cadă sau orice alt pericol.
Echipele de lucru vor ajunge în cel mai scurt timp în toate zonele cu probleme“, au transmis reprezentanții Edilitara..

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Verificare antispam: * Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.