UPDATE Contabila Primăriei Baia de Fier, ucisă de concubin

0
430

O femeie de 57 de ani, din comuna Baia de Fier, contabilă la Primăria din localitate, a fost ucisă de concubin. Aceasta avea o viață destul de dificilă cu bărbatul, din cauza crizelor de gelozie, pe fondul consumului de alcool. Victima a fost ucisă cu mai multe lovituri de cuțit.

,,La data de 23 iulie a.c., Poliția Orașului Novaci a fost sesizată prin apel de urgență de un bărbat, despre faptul că a ucis-o pe concubina sa.

La fața locului s-au deplasat polițiștii însoțiți de un procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Gorj, iar din primele cercetări, au stabilit că un bărbat de 55 de ani, din județul Argeș, în timp ce se afla la locuința concubinei sale din comuna Baia de Fier, pe fondul unui conflict spontan, i-ar fi aplicat femeii mai multe lovituri cu un cuțit.

Echipajul medical sosit la fața locului a constatat decesul femeii de 57 de ani, trupul acesteia fiind transportat la Serviciul de Medicină Legală Gorj, în vederea efectuării necropsiei.

Bănuitul a fost condus la sediul Parchetului de pe lângă Tribunalul Gorj pentru audieri, urmând a fi dispuse măsurile legale ce se impun în cauză*, au transmis reprezentanții Poliției Gorj.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Verificare antispam: * Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.