Burse de excelență pentru trei tineri gorjeni cu rezultate de excepție

0
147

Bursele de Excelență Rotary vor fi acordate în acest an următorilor tineri: Mihai Alexandru Bratu, absolvent al Colegiul Național „Tudor Vladimirescu“ din Târgu Jiu, Luca Abdulhadi, absolvent al Liceului Teoretic Novaci și David Ioan Sbora, elev al Colegiului Național „Tudor Vladimirescu“ din Târgu Jiu .

Competiția a fost organizată în luna mai și s-au înscris elevii cu rezultate deosebite.

Bursele de Excelență sunt valoare de câte 1.000 de Euro și sunt oferite de Clubul Rotary Tg-Jiu.

Cine sunt cei trei elevi premiați

Mihai Alexandru Bratu a primit titlul de Cetățean de Onoare al municipiului Târgu Jiu. El a câștigat mai multe medalii de aur la Olimpiada Internațională de Lingvistică și la Olimpiada Internațională de Geografie. Acesta a fost declarat cel mai bun participant român, din toate timpurile, la Olimpiada Internațională de Lingvistică, cu două medalii de aur obținute.


Luca Abdulhadi a obținut locul I la Olimpiada Națională de Limba Franceză de la Cluj-Napoca, iar în urmă cu doi ani a reprezentat România la Olimpiada Internațională de Limba Franceză.


David Ioan Sbora, elev în clasa a VIII-a, a reușit să se califice, pentru al doilea an consecutiv, la patru faze finale ale olimpiadelor școlare. Acesta s-a calificat la Matematică, Informatică, Geografie și Chimie. La Olimpiada de Geografie, David a obținut premiul al II-lea la nivel național.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Verificare antispam: * Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.