Tonete sociale în Piața Centrală pentru agricultorii de peste 65 de ani

0
100
Agricultorii cu vârste de peste 65 de ani ar putea să beneficieze în mod gratuit de tonete pentru a-și vinde produsele din grădină.
„Am avut astăzi o întâlnire cu producătorii si comerciantii din Piața Centrală. Așa cum am mai spus, regulile trebuie respectate de toată lumea și nu vom accepta să se creeze o concurență incorectă față de cei care s-au prezentat la licitații și plătesc sume importante către bugetul orașului pentru tarabele de sub cupola pieței.
Am cerut, însă, Societății Edilitara să găsească o soluție pentru persoanele vârstnice din județul Gorj (peste 65 de ani) care vin uneori aici să comercializeze fructe sau legume.
Aceste persoane ar putea beneficia gratuit de o astfel de tonetă socială, maxim două zile pe săptămână, în baza unei solicitări depuse la administrația pieței.
Venim astfel în ajutorul persoanelor vulnerabile care își completează veniturile sau a căror singură sursă de venit o reprezintă vânzarea unei mici cantități de fructe sau legume“, a transmis primarul municipiului Târgu Jiu, Marcel Romanescu.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Verificare antispam: * Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.