Acțiune „Blitz“ a polițiștilor din Novaci. Ce sancțiuni au fost aplicate

0
67

Polițiștii din cadrul Poliției Orașului Novaci au desfășurat, în această dimineață, o acțiune de tip “BLITZ”, cu efective mărite, pentru prevenirea și combaterea cauzelor generatoare de accidente rutiere.

Acțiunea s-a desfășurat pe drumurile publice din orașul Novaci și localitățile Bengești-Ciocadia și Baia de Fier, vizând depistarea conducătorilor auto care nu respectă normele privind circulația pe drumurile publice, acționându-se cu preponderență pentru depistarea conducătorilor auto care conduc sub influența alcoolului sau a altor substanțe și a celor care nu respectă regimul legal de viteză.

„Pentru abaterile constatate, polițiștii au aplicat 19 sancțiuni contravenționale, a căror valoare depășește 7.800 de lei, conform Ordonanței de Urgență a Guvernului nr. 195/2002 privind circulația pe drumurile publice, republicată, cu modificările și completările ulterioare.

Ca măsură complementară a abaterilor constatate, polițiștii au reținut 6 permise de conducere, dintre care 5 pentru conducerea pe drumurile publice a unui vehicul sub influența alcoolului și unul pentru nerespectarea regimului legal de viteză.

De asemenea, polițiștii au retras 2 certificate de înmatriculare“, au transmis reprezentanții Poliției Gorj.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Verificare antispam: * Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.