Beneficiarii din centrele DGASPC Gorj vor avea parte de un meniu special de Paște

0
352

Pregătirile sunt în linie dreaptă la Direcția Generală de Asistență Socială și Protecția Copilului (DGASPC) Gorj pentru a întâmpina cum se cuvine sărbătoarea Învierii Domnului. Spațiile de cazare și zonele de servire a mesei se află într-un proces de igienizare specific acestei perioade.

„Pe parcursul zilelor următoare, au loc activități tematice, cum ar fi: vopsirea ouălor, realizarea de felicitări și diverse ornamente confecționate din materiale reciclabile, obiecte cu care, ulterior, se vor înfrumuseța locațiile în care sunt găzduiți copiii și adulții din sistemul de protecție.

Tot în această perioadă, beneficiarii noștri au posibilitatea de a participa la slujbele religioase care au loc în Săptămâna Mare“, a transmis Laurențiu Diaconescu, directorul DGASPC Gorj.

Meniu special de Paște

Ca de fiecare dată, DGASPC Gorj asigură și în acest an un meniu special pentru beneficiarii din serviciile sociale rezidențiale subordonate. Aceștia vor servi preparate tradiționale cu specific pascal, respectiv: ouă roșii, drob de miel, salată boeuf, friptură de miel, sarmale, piftii, cozonac și prăjituri de casă.

„Cu prilejul Sfintelor Sărbători, mai mulți oameni cu suflet mare au ales să fie aproape de beneficiarii din sistemul de protecție, donându-le pachete cu dulciuri, fructe, legume, jucării și alte obiecte utile. Mulțumim tuturor sponsorilor pentru darurile oferite!

Învierea Domnului simbolizează iubirea, iertarea, speranța, renașterea și ne dorim ca toți beneficiarii să simtă bucuria acestei sărbători, într-o atmosferă caldă și primitoare. Cu această ocazie, transmitem beneficiarilor, salariaților și tuturor colaboratorilor, sărbători luminate, cu liniște, pace și armonie! Paște fericit!“, a mai transmis directorul general al DGASCP Gorj

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Verificare antispam: * Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.