Bărbat din Novaci, înșelat cu paleți

0
153

Un bărbat din Novaci a fost înșelat un tânăr din localitatea Balotești, județul Ilfov, care i-a promis că-i va livra paleți.

„La data de 2 aprilie, polițiști din cadrul Poliției Orașului Novaci au reținut pentru 24 de ore, un bărbat de 30 de ani, din comuna Balotești, județul Ilfov, bănuit de săvârșirea infracțiunii de înșelăciune.

Un bărbat de 30 de ani, din orașul Novaci, a solicitat sprijinul polițiștilor după ce a găsit pe internet un anunț în care se ofereau spre vânzare peleți.

Bărbatul a luat legătura cu vânzătorul, stabilind că va achiziționa cantitatea de 24 de tone peleți, în valoare de 37 439 lei.

Vânzătorul a perceput suma de 11 439 lei avans, cu promisiunea că va trimite cumpărătorului întreaga cantitate de peleți, însă după încasarea avansului, nu a mai putut fi contactat.

Pentru a convinge victima de realitatea demersurilor sale, bărbatul a pretins că este reprezentantul unei societăți comerciale din județul Cluj, care are ca obiect de activitate vânzarea de peleți.

Polițiștii continuă cercetările sub coordonarea unui procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Novaci, în vederea documentării întregii activități infracționale a bărbatului și recuperarea prejudiciului“, au transmis reprezentanții Poliției Gorj.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Verificare antispam: * Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.