Mașini incendiate intenționat

0
196

Poliţiştii vâlceni au deschis dosar penal şi fac cercetări pentru identificarea autorului unui incendiu produs vineri dimineaţa într-un cartier din Râmnicu Vâlcea, în care au ars trei autoturisme.

„Prin apel la 112, în jurul orei 03,50, am fost anunţaţi de producerea unui incendiu, la un autoturism, care apoi s-a extins la alte două maşini, în cartierul Ostroveni, pe strada Tineretului. S-au deplasat, de urgenţă, la locul evenimentului, forţe aparţinând Gărzii de Intervenţie Râmnicu Vâlcea cu două autospeciale de stingere cu apă şi spumă. Incendiul a fost localizat în scurt timp de la sosirea pompierilor militari. Din fericire, nu există victime. Incendiul a afectat un autoturism în proporţie de 100%, al doilea autoturism – 80% şi al treilea autoturism în proporţie de 50%”, au transmis reprezentanţii Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Vâlcea.

Din informaţiile autorităţilor, se pare că incendiul ar fi fost pus intenţionat la unul dintre autoturisme, flăcările extinzându-se cu repeziciune şi la celelalte două care erau parcate în vecinătate.

„Conform reprezentanţilor Poliţiei locale, după vizionarea filmărilor surprinse de camerele stradale, cauza incendiului este acţiune intenţionată”, a precizat ISU.

În cauză se fac cercetări sub aspectul comiterii infracţiunii de distrugere.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Verificare antispam: * Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.