Angajată al unui centru pentru persoana fără adăpost, atacată de un om al străzii

0
91

Un om al străzii, care era cazat la un centru pentru persoana fără adăpost din Târgu Jiu, a atacat cu un cuțit o angajată.

„Poliția Municipiului Târgu-Jiu a fost sesizată prin Sistemul Național Unic pentru Apeluri de Urgență 112, despre faptul că o angajată a unui centru pentru persoane fără adăpost din municipiul Târgu Jiu a fost lovită cu un cuțit de o persoană.

Polițiștii deplasați la fata locului au stabilit că o femeie de 46 de ani, din municipiul Târgu Jiu, pe fondul unui conflict spontan, ar fi fost lovită cu un cuțit de un bărbat de 50 de ani, beneficiar al centrului.

Femeia a suferit leziuni superficiale și a refuzat să fie transportată la spital în vederea efectuării de investigații medicale de specialitate.

După administrarea probatoriului, la aceeași dată, bărbatul a fost reținut pentru 24 de ore, fiind bănuit de săvârșirea infracțiunii de lovire sau alte violențe.

Polițiștii continuă cercetările, în vederea documentării întregii activități infracționale a bărbatului“, au transmis reprezentanții Poliției Gorj.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Verificare antispam: * Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.