Municipiul Târgu Jiu a primit peste 15 milioane de lei în urma seismelor

0
121
Municipiul Târgu Jiu a primit peste 15 milioane de lei pentru remedierea pagubelor produse de seisme. Este vorba de șapte unități de învățământ care vor beneficia de reparații.
„Am obținut foarte repede fondurile de care avem nevoie pentru remedierea problemelor produse de cutremurele recente. La doar câteva zile după ce am discutat, la București, cu primul ministru, domnul Nicolae Ciucă, și cu ministrul Dezvoltării, domnul Attila-Zoltán Cseke, am și primit banii necesari și trebuie să le mulțumesc pentru implicare.
De asemenea, nu trebuie uitat rolul instituțiilor de la nivel local cu care am colaborat foarte bine și fără ajutorul cărora situația ar fi fost mult mai dificilă. Mulțumim doamnei prefect, Cristina Cilibiu, domnului președinte al Consiliului Județean, Cosmin Popescu, dar și Inspectoratului pentru Situații de Urgență și Inspectoratului de Stat în Construcții, pentru promovarea rapidă a proiectelor prin care am solicitat sprijin și operativitate.
Am obținut acum sumele pentru unitățile de învățământ unde trebuie intervenit urgent, urmând ca tot în această perioada să primim și banii pentru celelalte obiective.
Echipele create la nivelul instituțiilor locale au acționat cu profesionalism, iar problemele generate de seisme au fost evaluate foarte rapid, ajutându-ne la obținerea fondurilor într-un timp foarte scurt“, a transmis primarul municipiului Târgu Jiu, Marcel Romanescu.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Verificare antispam: * Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.