Bărbatul care a amenințat că se sinucide de pe clădirea spitalului și-a agresat soția

0
44

Bărbatul care a amenințat că se sinucide de pe acoperișul Spitalului Județean de Urgență Târgu Jiu este arestat la domiciliu, pentru că și-a agresat soția, dar și pe un bărbat de 35 de ani, pe o stradă din Târgu Jiu.

„La data de 24 februarie a.c., ora 12:34, polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Târgu Jiu au fost sesizați de o femeie de 26 de ani, din comuna Săcelu, despre faptul că la aceeași dată, în jurul orei 09:00, soțul său de 26 de ani, din comuna Râmnicelul, județul Brăila, care locuiește fără forme legale în municipiul Târgu Jiu, ar fi încălcat ordinul de protecție emis de către instanța de judecată împotriva sa.

Polițiștii deplasați la fata locului au stabilit că atât femeia, cât și un bărbat de 35 de ani din municipiul Târgu Jiu, în timp ce se aflau pe o stradă din aceeași localitate, în urma unui conflict spontan, ar fi fost agresați fizic de soțul femeii.

În cauză, polițiștii au întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de nerespectarea măsurilor dispuse prin ordinul de protecție,  violență în familie și lovire sau alte violențe.

Ulterior, în urma probatoriului administrat, polițistii l-au reținut pentru 24 de ore, pe bărbatul de 26 de ani, acesta fiind introdus în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă al IPJ Gorj.

La aceeași dată, bărbatul a fost prezentat instanței de judecată, față de acesta fiind dispusă măsura arestului la domiciliu pentru o perioadă de 30 de zile“, au transmis reprezentanții Poliției Gorj.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Verificare antispam: * Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.