Accident grav la Vârț. Mașina a ajuns în curtea unei case

0
246

 

Un accident rutier a avut loc în această dimineață în localitatea Vârț. In urma accidentului au rezultat victime, iar echipajele de salvare au venit la fata locului. Mașina a intrat prin mai multe garduri și a ajuns in curtea unei case.

,,ISU Gorj a intervenit pentru gestionarea unei situații de urgenta generata de un accident rutier produs pe raza localității Vârț, oraș Rovinari, in urma căruia au rezultat 4 victime, dintre care 1 încarcerata si inconstienta. La fata locului s-au deplasat echipajele de pompieri din cadrul ISU Gorj cu 2 autospeciale cu modul de descarcerare și doua ambulante SMURD, precum și doua ambulante SAJ GORJ.
Persoana încarcerata a fost extrasa din autoturism, i-au fost aplicate primele îngrijiri medicale la fata locului, devenind astfel conștientă, ulterior fiind transportata la spital.
La fata locului, victimele accidentului au fost evaluate medical de către echipajele specializate, ulterior fiind transportate la spital de către ambulantele SMURD și SAJ GORJ”, au transmis reprezentanții ISU Gorj.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Verificare antispam: * Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.