Reținut pentru că și-a bătut unchiul

0
68

Polițiști din cadrul Secției 6 Poliție Rurală Târgu-Cărbunești au fost sesizați prin apelul unic de urgență, de către un bărbat de 78 de ani, din comuna Aninoasa, cu privire la faptul că a fost agresat fizic de către nepotul său de 64 de ani, din aceeași localitate.

„La fața locului s-a deplasat o echipă operativă, care a stabilit faptul că bărbatul de 64 de ani ar fi pătruns fără drept în curtea imobilului unchiului său și l-ar fi lovit pe acesta cu un obiect contondent.

Bărbatul de 78 de ani a fost transportat la spital pentru investigații medicale de specialitate.

Polițiștii au întocmit formular de evaluare a riscului, în urma căruia a rezultat faptul că există risc iminent, fiind emis ordin de protecție provizoriu.

În cauză, s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de violență în familie și violare de domiciliu.

La data de 12 noiembrie, bărbatul de 64 de ani a fost reținut pentru 24 de ore și introdus în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă al IPJ Gorj, ulterior fiind prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Târgu-Cărbunești, față de acesta fiind dispusă măsura controlului judiciar pentru 60 de zile“, au transmis reprezentanții Primăriei Târgu Jiu.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Verificare antispam: * Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.