O nouă creșă va fi construită în Târgu Jiu

0
50
O nouă creșă va fi construită în municipiul Târgu Jiu. Fondurile vor fi asigurate de către Ministerul Dezvoltării. Investiția a fost aprobată astăzi.
„Avem asigurată finanțarea pentru încă o creșă de mari dimensiuni, de data aceasta în zona de Est a municipiului, în această perioadă urmând pregătirea licitației.
Este vorba de un proiect depus la CNI, pentru finanțarea căruia a fost deja emis ordinul de ministru. Obiectivul va avea 11 grupe și se va construi în zona Narciselor, pe o suprafață ce a fost preluată de la fosta unitate militară.
Punem la dispoziție un teren de 4500 mp, suprafața construită urmând să depășească 2400 mp, iar valoarea estimată a proiectului depășește 22 de milioane de lei.
Cartierul Narciselor este în continuă transformare, aici dezvoltându-se o zonă rezidențială foarte frumoasă, cu un parc pe o suprafață de 12 hectare la care se lucrează deja, noua creșă, dar și blocurile de locuințe finanțate prin PNRR, a căror construcție va începe anul viitor“, a transmis primarul municipiul Târgu Jiu.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Verificare antispam: * Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.