Au început să se asfalteze străzile din cartierul Plopilor

0
105
Lucrătorii de la societatea Edilitara au început să asfalteze străzile din cartierul Plopilor. „Se toarnă asfalt în cartierul Plopilor, continuându-se pregătirea șantierului pentru perioada de iarnă. Profităm de vremea bună și ne îndreptăm cu pași repezi spre finalizarea acestui proiect mare, care prevede modernizarea întregului cartier, schimbarea și modernizarea sistemului de canalizare, reconfigurarea parcărilor, reamenajarea spațiilor verzi și modernizarea străzilor și aleilor.
Este o investiție de la bugetul local, lucrările fiind executate de Societatea Edilitara. Adrian Dăianu, directorul societății, a coordonat intervențiile și s-a asigurat că lucrările rămân în termenul de execuție, iar disconfortul creat cetățenilor nu este foarte mare.
Vor urma și alte cartiere din municipiu și în acest fel ne asigurăm că, pentru o perioadă foarte lungă, nu se va mai interveni în aceste zone, iar locuitorii vor fi mulțumiți de rezultat“, a spus primarul Marcel Romanescu într-o postare pe Facebook.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Verificare antispam: * Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.