VIDEO Au cântat cu candele în mâini lângă Coloana „fără Sfârșit“

0
362

„Ora Pământului” a fost marcat ieri seară și în municipiul Târgu Jiu.
„În Parcul ,,Coloanei fără sfârșit”, Corul ,,Orpheus” al Liceului de Arte, coordonat de doamna prof. Loredana Buliga, a susținut un recital extraordinar. Seara a continuat cu o paradă de modă a tânărului designer Cristian Buză și cu interpretarea muzicală foarte frumoasa a elevelor Lacatușu Elisa și Caprea Ștefania“, a informat conducerea Liceului de Arte ,,Constantin Brăiloiu”..
Cristian Buză a prezentat o serie de veșminte spectaculoase, realizate din materiale reciclabile.

Manifestările au fost organizate de Corul Național de Cameră ,,Madrigal”, în parteneriat cu Primăria municipiului Târgu Jiu și Liceul de Arte ,,Constantin Brăiloiu”.


Ce reprezintă „Ora Pământului“

„Ora Pământului” este cel mai mare eveniment de mediu din istorie care se desfășoară în fiecare an, în ultima sâmbătă din luna martie, și are rolul de a trage un semnal de alarmă cu privire la economisirea resurselor.

„Ora Pământului” are ca scop sensibilizarea utilizatorilor de energie electrică față de problema dioxidului de carbon emis în atmosferă la producerea energiei electrice. Ora Pământului constă în stingerea luminii și oprirea aparatelor electrocasnice neesențiale timp de o oră, în mod voluntar, atât de către consumatorii individuali cât și de către instituții și unități economice.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Verificare antispam: * Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.