Premii pentru elevii și profesorii care au câștigat medalii la olimpiadele școlare

0
178

Elevii și profesorii care au obținut premii la olimpiadele și concursurile naționale au fost premiați de Primăria Târgu Jiu.

Cei care au obținut premiul I au primit suma de 5.000 de lei, premiul II, 4.000 de lei, iar pentru premiul III s-a acordat un premiu de 3.000 de lei. De asemenea, cei care au obținut mențiune vor primi câte 1.000 de lei. Echipa de robotică de la Colegiul Național „Tudor Vladimirescu“ (CNTV), care a câștigat Campionatul național, a fost premiată cu 10.000 de lei.

Mihai Alexandru Bratu, elevul de la CNTV, care a câștigat medalia de aur la Olimpiada Internațională de Lingvistică, dar și la Olimpiada Internațională de Geografie, va fi premiat cu 10.000 de lei.

„Premiem, din nou, excelența la Târgu Jiu. De data aceasta, nu doar elevilor le este recunoscut meritul rezultatelor, ci și cadrelor didactice care i-au pregătit.

Încă 19 elevi care au obținut rezultate remarcabile la olimpiade și concursuri naționale după ceremonia de premiere din vara trecută sau medii de 10 la Bacalaureat sau Evaluarea Națională, dar și toate cele 62 de cadre didactice care i-au pregătit, au fost premiați în cadrul ședinței Consiliului Local ce a avut loc la Teatrul Dramatic „Elvira Godeanu”.
O ceremonie caldă, umbrită doar de lipsa unui cadru didactic important, a cărui dispariție a lăsat un gol imens in inimile tuturor, doamna profesor doctor Elena Roată.
Promovăm și încurajăm elevii în drumul lor către performanță, continuăm să creăm toate condițiile necesare pentru a oferi un învățământ de calitate copiilor târgujieni și recunoaștem meritele tuturor celor implicați pentru că educația este deosebit de importantă pentru viitorul municipiului nostru“, a spus primarul municipiului Târgu Jiu, Marcel Romanescu.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Verificare antispam: * Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.