Bărbat din Târgu Cărbunești, acuzat că a trimis în Norvegia medicamente cu efect stupefiant de 600.000 de euro

0
463

Un bărbat de 35 de ani, din orașul Târgu Cărbunești, a fost reținut de către procurorii DIICOT. Acesta este acuzat că a trimis în Norvegia medicamente cu efect stupefiant în valoare de 600.000 de euro.

„În continuarea activităţilor desfăşurate la data de 2 iunie 2022, când un tânăr a fost prins în flagrant, predând către o societate de transport internaţional, două cutii în care se aflau comprimate cu conţinut stupefiant, procurorii din cadrul D.I.I.C.O.T. – Biroul Teritorial Gorj, împreună cu poliţişti din cadrul Serviciului de Combatere a Criminalităţii Organizate Gorj, au pus în executare, în cursul zilei de 14 iulie a.c., două mandate de percheziţie domiciliară pe raza oraşului Târgu-Cărbuneşti.

Din probatoriul administrat în cauză s-a stabilit faptul că, în perioada 01-02 iunie 2022, bărbatul de 35 ani ar fi determinat şi coordonat un tânăr de 23 de ani, să transporte din oraşul Târgu- Cărbuneşti în municipiul Târgu-Jiu, o cantitate importantă de medicamente cu conţinut stupefiant (peste 123.500 de comprimate), medicamente ce aveau ca destinaţie finală Norvegia, unde urmau a fi comercializate, valoarea de piaţă a acestora fiind estimată la suma de 600.000 de euro.

La efectuarea percheziţiilor domiciliare s-a beneficiat de sprijinul poliţiştilor din cadrul serviciilor de Investigaţii Criminale, Criminalistic şi Acţiuni Speciale ale I.P.J. Gorj“, au transmis reprezentanţii Poliţiei Gorj.

Persoana bănuită de săvârşirea infracţiunilor de trafic ilicit de droguri de risc şi instigare la trafic ilicit de droguri de risc, va fi prezentată Tribunalului Gorj, cu propuneri legale.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Verificare antispam: * Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.