Polițist din Târgu Jiu, acuzat că și-a bătut soția

0
736

Un polițist de la Transporturi Feroviare din Târgu Jiu este cercetat penal pentru că și-a bătut soția. Polițiștii au fost chemați la fața locului, dar agresorul nu se mai afla acasă.

„La data de 18 iunie a.c, Poliția Municipiului Târgu-Jiu a fost sesizată prin SNUAU 112 de către un bărbat din Municipiul Târgu – Jiu, despre faptul că vecinii săi au avut un conflict.

La fața locului s-au deplasat polițiști din cadrul Poliției Municipiului Târgu-Jiu – Biroul Ordine Publică,care au stabilit că în data de 18 iunie, în jurul orei 22.30, în urma unui conflict spontan, în timp ce se afla la domiciliu, o femeie, de 34 de ani, ar fi fost lovită de soțul său, de 43 de ani, care nu a fost găsit la fața locului.

Persoana vătămată nu a solicitat prezența unui echipaj al ambulanței și nici nu s-a deplasat la spital, pentru efectuarea unor investigații medicale de specialitate.

Apelanta a fost condusă la sediul Poliției Municipiului Târgu-Jiu, unde a formulat plângere scrisă, însă nu a solicitat emiterea unui ordin de protecție provizoriu împotriva soțului său.

În cauză a fost întocmit dosar penal, sub aspectul săvârşirii infracţiunii de violență în familie“, au transmis reprezentanții Poliției Gorj.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Verificare antispam: * Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.