Ciolacule, trăiește tu decent cu 3.000 de lei!

0
437

3.000 de lei este venitul net care ar asigura un trai decent pentru un român de rând. Asta susține președintele partidului de centru stânga din România, Marcel Ciolacu. Ce înseamnă 3.000 de lei? Puțin mai mult de 600 de euro.

Mi se pare declarația unui om care nu a mai ajuns de ceva timp cu mașina într-o benzinărie sau a unui cetățean care nu a mai pus demult piciorul într-o piață sau într-un magazin. E clar că nu știe ce vorbește, că e rupt de realitatea cruntă. Suferă de un sindrom pe care îl au mai toți politicienii de pe la noi care ajung în niște funcții înalte. Plutesc pe niște norișori și văd lumea de la înălțimea lor mult mai frumoasă. Sunt curios dacă șeful social-democraților ar putea să trăiască decent cu 600 de euro într-o lună.

Păi, domnule președinte Ciolacu, haideți să gândim și puțin logic. E ca și cum un cetățean german ar putea să trăiască decent cu puțin mai mult de 600 de euro, deoarece prețurile la produsele agro-alimentare sunt cam la același nivel ca în România. Logica este făcută, însă țăndări de politiciniasmul care a pus mai presus interesele personale, decât cele generale.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Verificare antispam: * Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.