Smiley, în concert la Târgu Jiu

0
407

Zilele Municipiului Târgu Jiu se vor desfășura în luna mai, după o pauză de doi ani, din cauza pandemiei de COVID-19. Evenimentul principal va fi concertul susținut de Siley, unul dintre cei mai apreciați cântăreți români.
Evenimentele vor începe pe data de 16 mai și vor încheia pe 22 mai. „Vor fi evenimente în fiecare zi. Va fi organizat un bal al bobocilor de la toate liceele din Târgu Jiu. Va fi, apoi, un concert susținut de Smiley, la solicitarea tinerilor.
În cadrul Zilelor Municipiului Târgu Jiu va avea loc și un concert de muzică populară, cu participarea orchestgrei Valahia“, a spus primarul municipiului Târgu Jiu, Marcel Romanescu.

Mitropolitul Olteniei, așteptat la Târgu Jiu

Mitropolitul Olteniei este așteptat să participe pe data de 20 mai la procesiunea religioasă ocazionată să sărbătorirea Sfinților Împărați Constantin și Elena, protectorii orașului Târgu Jiu.
„Ne dorim să să dercernăm titlul de „Cetățean de Onoare“ regretatului sculptor Paul Popescu, care a lăsat multe lucrări importante urbei noastre și a avut, de asemenea, o contribuție importantă la activitatea artistică“, a mai precizat primarul Marcel Romanescu.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Verificare antispam: * Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.