Procesul în care directorul Aparegio este acuzat de delapidare poate să înceapă. Pătrășcoiu a pierdut toate contestațiile

0
876

Instanța de judecată a Tribunalului Gorj a respins toate contestațiile făcute de directorul operatorului de apă și canalizare, Aparegio SA, membru PSD, împotriva rechizitoriului prin care a fost trimis în judecată pentru acuzația de delapidare.

„Respinge, ca nefondată, contestaţia formulată de inculpatul contestator Pătră?coiu Traian împotriva încheieriilor nr. 444 /28.12.2021 ?i nr. 36/10.02.2022, pronunțate de judecătorul de cameră preliminară de la Judecătoria Tg. Jiu în dosarul nr. 3215/318/2021/a1**. Obligă contestatorul la plata sumei de 100 lei, cheltuieli judiciare statului. Definitivă“, a stabilit instanța de judecată.

 

Prejudiciul este de 18.000 de lei

 

Traian Pătrăşcoiu este acuzat că a aprobat efectuarea unor plăţi în mod ilegal pentru un apartament care figura cu destinaţia de birouri.

Potrivit rechizitoriului, acesta a dispus, prin semnarea ordinelor de plată, în mod nelegal, ca din conturile bancare ale societăţii Aparegio să se efectueze plăţi pentru mobilierul şi achitatea facturilor la utilităţi privind locuinţa din Târgu Jiu în care locuia consilierul său personal, Ion Iliescu, prejudiciul fiind în această situaţie de peste 18.000 de lei. Apartamentul avea destinaţia, prin contract, de „birouri“, dar a fost folosită ca locuinţă de către Ion Iliescu în perioada 2016-2019, după ce societatea a cheltuit 43.000 de lei în vederea modernizării.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Verificare antispam: * Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.