Elevii din Albeni au primit alte subiecte la Evaluarea Națională

0
303

Elevii din comuna Albeni care au susținut simularea Evaluării Naționale la proba de Limba și literatura română au primit alte subiecte. Comisia a descărcat și distribuit subiectele de Limba și literatura română destinate unităților cu predare în limba maghiară.

„Luni, 4 aprilie 2022, a avut loc proba de Limba și literatura română în cadrul simulării Evaluării Naționale. În urma verificărilor din județ privind modalitatea de desfășurare a acestei probe, inspectori școlari din cadrul IȘJ Gorj au identificat o disfuncționalitate la Școala Gimanzială Albeni, acolo unde, din cauza unei erori a comisiei de organizare a simulării E.N. 2022 din cadrul unității de învățământ, au fost distribuite elevilor de clasa a VIII-a alte subiecte. Eroarea a fost sesizată de către echipa de control a IȘJ Gorj, fiind remediată. Inspectorii școlari au rămas în unitate până la finalizarea probei de concurs. Membrii comisiei de organizare din școală au recunoscut eroarea, incidentul fiind consemnat în registrul de control, urmând a se efectua o anchetă internă a IȘJ Gorj și a se dispune măsurile legale.
Verificarea derulării simulării E.N. 2022 continuă și astăzi, când are loc a doua probă a acestui examen național“, a transmis Inspectoratul Școlar Județean Gorj.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Verificare antispam: * Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.