Tânăr gorjean dispărut fără urmă după ce a plecat la muncă în Danemarca

0
767

O femeie de 51 de ani, din comuna Cătunele, își caută disperată fiul de 30 de ani, care a plecat în luna februarie la muncă în Danemarca, iar de atunci nu a reușit să îl mai contacteze. Mama a cerut ajutorul poliției: „La data de 28 martie, polițiști din cadrul Poliției Municipiului Motru au fost sesizați de o femeie, de 51 de ani, din comuna Cătunele, despre faptul că fiul ei, BRAN ALEXANDRU ION, de 30 de ani, ar fi ajuns în Danemarca, respectiv Copenhaga, cu avionul, la data de 8 februarie a.c., pentru a-și căuta un loc de muncă, însă din data de 10 februarie a.c., femeia nu ar mai fi putut lua legătura cu fiul ei, pe nicio cale.

Semnalmente: înălţime circa 1,8 metri, constituţie atletică, greutate aproximativă de 67 de kg, ten deschis, ochi albaștri, păr șaten, iar pe corp prezintă mai multe tatuaje, respectiv pe gât și pe spate are tatuate litere chinezești, iar pe mână și pe pulpa piciorului prezintă alte tatuaje, însă nu s-a putut descrie modelul acestora.

Persoanele care pot oferi detalii cu privire la identificarea bărbatului sunt rugate să se deplaseze la cea mai apropiată unitate de poliție sau să apeleze numărul de urgență 112“.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Verificare antispam: * Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.