Subprefectul de Gorj de la PSD i-a făcut proști pe cei care au stat la coadă la benzinării

0
3216

Subprefectul de Gorj, Mihai Istrate, de la PSD, i-a făcut proști pe cei care au stat la coadă la benzinării, după ce au existat informații că prețurile aproape că se vor dubla.

„Gradul de manipulare al unei societății este invers proporțional cu nivelul de educație al ei…
Dacă mai adăugăm și nostalgia genetică a bucuriei de a sta la coadă pentru a „prinde” ceva, putem obține rețeta perfectă a unei auto-destabilizări economice schițată de «intelligence people»”, este mesajul postat de Mihai Istrate pe pagina sa de Facebook. Acesta uită că «intelligence people» îi plătesc salariul.

Mihai Istrate a fost numit în urmă cu o săptămână în funcția de subprefect. Acesta este profesor și a fost director al Liceului Tehnologic Țicleni. Astfel, el este direct responsabil de nivelul de educație

Director de liceu controversat

Mihai Istrate Acesta a fost implicat în urmă cu doi ani într-un scandal din care a scăpat bama curată. Acesta şi-a angajat vărul pentru a preda la Liceul Tehnologic Ţicleni, la plata cu ora, deşi avea un trecut infracţional. Elvis Truşcă preda educaţie fizică şi instruire practică în cadrul şcolii. Truşcă a fost condamnat în Italia, în anul 2013, pentru furt calificat, iar în urmă cu 30 de ani a fost suspect într-un dosar de viol şi sechestrare a unei tinere, însă nu a primit vreo condamnare.

Conducerea Inspectoratului Şcolar Judeţean Gorj a decis, atunci, ca activitatea didactică a vărului directorului Liceului Tehnologic să se încheie.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Verificare antispam: * Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.