Profesor de matematică de la școala din Scoarța, reținut de poliție după ce agresat un elev

0
455

Un profesor de matematică de la Școala gimnazială din comuna Scoarța a fost reținut de polițiști pentru 24 de ore, după ce ar fi agresat un elev.

„La data 2 martie, polițiști din cadrul Secției 6 Poliție Rurală Târgu Cărbunești au reținut, pentru 24 de ore și introdus în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă al IPJ Gorj, un bărbat, de 62 de ani, din municipiul Târgu Jiu, bănuit de săvârșirea infracțiunii de purtare abuzivă.

Din cercetări a reieșit faptul că bărbatul, la aceeași dată, ar fi exercitat acte de violență asupra unui elev, de 14 ani, din Scoarța, în timpul orelor de curs.

Cercetările sunt continuate pentru documentarea întregii activități infracționale și stabilirea tuturor împrejurărilor în care ar fi avut loc fapta“, au transmis reprezentanții Poliției Gorj.

 

Primar: „Este un copil problemă“

 

Primarul comunei Scoarța, Ion Stamatoiu, susține că profesorul de matematică este unul dintre cele mai bune cadre didactice din școală. Edilul susține că profesorul nu l-a lovit pe elevul din clasa a VIII-a, care are multe probleme de conduită: „Am aflat și eu în această dimineață despre evenimentul de la școală. Nu este vorba că l-a lovit. L-a luat puțin de urechi. Acel copil a creat numeroase probleme. Are și probleme la învățătură, dar și de comportament. Sesizarea a fost depusă de o rudă de-a băiatului, și nu părinții lui.

Este unul dintre cei mai bun profesori de la școală. A a avut elevi care au mers apoi să studieze la universități importante din țară. Eu cred că va fi sancționat administrativ“.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Verificare antispam: * Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.