Poliția la mai multe școli din Gorj

0
518

Polițiștii gorjeni au dat astăzi startul activităților desfășurate cu prilejul Zilei Poliției Române.

„Polițiștii au fost astăzi în mijlocul elevilor de la Școala Gimnazială ”Constantin Brâncuși”, din municipiul Târgu Jiu, Liceul Tehnologic ”General Constantin Șandru” Bâlta, Liceul Tehnologic ”Constantin Brâncuși” Peștișani, Liceul Tehnologic Roșia-Jiu și Școala Gimnazială Motru Sec, pentru a le putea oferi acestora o „pagină” din activitatea noastră, a polițiștilor gorjeni.

Astfel, au fost prezentate autospecialele și a echipamentele din dotarea Poliției Române și a fost organizat un concurs de desen, având ca temă „Polițistul, prietenul copiilor”, fiecărui copil fiindu-i acordată o diplomă.

În cadrul activităților, polițiștii au discutat despre frumusețea și riscurile profesiei pe care o desfășoară zi de zi, elevii preluând, pentru câteva clipe, „ștafeta” în cursa ce are ca obiectiv principal siguranța cetățeanului.
Și în zilele ce urmează, polițiștii gorjeni vor fi alături de elevii mai multor unități de învățământ din județ, fiind planificate activități interactive în cadrul programului ”Caravana Prevenirii Criminalității”, au transmis reprezentanții Poliției Gorj.

Concurs pentru tinerii bicicliști

Mâine, 24 martie, de la 12.00, avea loc, în zona pietonală a străzii Victoriei – în amfiteatru, concursul de îndemânare „Permis de biciclist”, la care vor participa elevi din cadrul învățământului primar. Participanții vor primi diplome, cupe și medalii.

De asemenea, vineri, 25 martie, între orele 11,00-13,30, polițiștii gorjeni vor prezenta tehnica din dotarea Poliției Române, în Piața Prefecturii, fiind planificate mai multe activități interactive pentru copii. De asemenea, polițiștii vor fi prezenți și la Shopping City Târgu-Jiu.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Verificare antispam: * Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.