Mesajul transmis de fiul unei paciente internate în Spitalul Județean de Urgență Târgu Jiu

0
1505

Fiul unei paciente care a fost internată mai multă vreme în Secția Neurologie a Spitalului Județean de Urgență Târgu-Jiu a transmis întregului personal medical un frumos mesaj de mulțumire.

„Mama mea, P. Valeria a fost adusă în stare foarte gravă și internată la Neurologie, la Spitalul 700. S-au făcut eforturi supranaturale pentru a o salva și mama mea este în viață! (…) Felicitări întregului personal de pe această secție, de la cea mai mica funcție până la cea mai mare. Au salvat o viață! Respect tuturor și mă înclin în fața dumneavoastră. (…) Aveți personal și medici care au interes pentru viața cetățeanului, mama mea este în viață datorită dumnealor. Vă mulțumesc!”, este mesajul trimis de domnul Nicolae Purec.

De asemenea, o altă pacientă a lăsat un mesaj legat de activitatea de pe această secție: „Pentru actul medical complet, fără niciun fel de condiționări, felicitări! Este vorba de secția Neurologie- dr. Căliman Cristina, medic și om de excepție. Laude și pentru personalul secției. Să ne mândrim că există astfel de oameni, în spitalele publice…”, a scris Mihaela Florentina.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Verificare antispam: * Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.