Femeia a ucisă de soțul gelos a fost dezbrăcată și mușcată

0
730

Femeia în vârstă de 49 de ani, din comuna Turburea, care a fost ucisă de soțul violent și alcoolic a fost dezbrăcată și mușcată de acesta. Medicii legiști au constatat că avea răni pe tot corpul. Rănile au provenit în urma unor lovituri puternice produse cu un corp dur sau prin mușcare. „Din concluziile medico-legale întocmite de Serviciul de Medicină Legală Gorj rezultă că moartea victimei a fost violentă și s-a datorat hemoragiei interne, consecința unui politraumatism cu ruptură hepatică și dislocare hepatică.

Victima prezintă foarte multe leziuni traumatice descrise de medicul legist la nivelul feței și corpului, care s-au putut produce prin lovire cu și de un corp dur, mușcare și posibil comprimare între două planuri dure“, se arată într-un comunicat de presă al Parchetului de pe lângă Tribunalul Gorj.

 

Criminalul a sunat singur la 112

 

Gheorghe Boboceanu a sunat singur la 112, după ce a văzut că soția sa nu mai mișcă. „În jurul orei 20:05, inculpatul a apelat Serviciul Unic de Urgență 112, susținând că a avut un conflict cu soția sa, a lovit-o și aceasta se simte rău.

La fața locului s-au deplasat organele de poliție care au găsit-o pe persoana vătămată în stare gravă, iar inculpatul prezenta urme de sânge în zona gurii și la ambele palme. A fost chemată ambulanța, au fost efectuate manevre de resuscitare, însă la ora 21.00 s-a constatat decesul victimei“, au mai transmis anchetatorii.

Soțul criminal a fost arestat pe o perioadă de 30 de zile.

 

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Verificare antispam: * Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.