Crimă înfiorătoare în județul Gorj. Și-a ucis soția din cauza geloziei. 

0
4650

Un bărbat de 55 de ani, din comuna Turburea, județul Gorj, și-a ucis, sâmbătă seara, soția, de 49 de ani, într-un mod cumplit. Crima a avut loc din cauza geloziei și a consumului de alcool.

Potrivit primarului localității Turburea, Bebe Boboceanu s-a întors acasă beat și a început să își maltrateze nevasta. După ce a lăsat-o într-o baltă de sânge, bărbatul s-a întors la cârciumă și a continuat să consume alcool. Când a revenit acasă, și-a găsit nevasta fără suflare.
„A sunat la 112. Cei de la Ambulanță au anunțat și poliția, iar șeful de post a anunțat și polițistul local. Mi-a dar și mie telefon și am ajuns acasă. Biata femeie era pe jos, în pielea goală, cu tot felul de răni, parcă ar fi fost mușcată. La urechi, părea că are părul smuls sau ras. Nu m-am apropiat foarte mult. Cei de la ambulanță au încercat să o resusciteze. Am adus și eu medicii din comună de la Centrul de permanență, dar fără vreun rezultat“.

Edilul a mai relatat că criminalul a spus în timp ce era cu cătușele la „Bine că o omorâi“.

Primăria Turburea se va ocupa de înmormântarea femeii

Nu a fost prima dată când bărbatul își bătea soția. „Cum mai mult înainte primise ordin de restricție de la Poliție, ca să se mai ducă acasă, iar biata femeie a spus: «Cum să se ducă bărbatul meu la pușcărie din cauza mea». Și-a retras plângerea. O bătea frecvent. Am fost și noi de nenumărate ori, ca să încercăm să mediem“, a mai relatat primarul comunei Turburea. Ion Bîrcă spune că problemele apărea de la consumul de alcool: „Din cauza băuturii s-au întâmplat toate acestea

Cei doi soți au doi copii, unul dintre ei fiind plecat în Germania. Primăria Turburea va suporta costurile legate de înmormântare.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Verificare antispam: * Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.