Centru de recenzare în incinta Spitalului Județean de Urgență Târgu Jiu

0
236

Un centru de recenzare va funcționa în incinta Spitalului Județean de Urgență Târgu Jiu. Acesta se va afla la dispoziția târgujienilor și pacienților internați în spital care au nevoie de ajutor pentru completarea chestionarului de la recensământul populației.

„Începând cu 14 martie 2022, a debutat etapa națională de autorecenzare din cadrul Recensământului populației și locuințelor din România. Târgujienii care doresc să fie sprijiniți de un recenzor sau nu dispun de mijloace tehnice pentru a-și înregistra informațiile personale în platforma națională de recensământ, sunt așteptați în perioada 14 martie – 15 mai 2022, în punctele de lucru stabilite de autoritățile locale.

Unul dintre aceste puncte de lucru este la Spitalul Județean de Urgență Târgu-Jiu, în clădirea personalului administrativ, situată pe strada Progresului (Spitalul 700), nr. 18.

Autorecenzarea asistată la SJU Târgu-Jiu se poate face în fiecare zi, de luni până duminică, între orele 08:00 – 16:00. Și bolnavii internați în secțiile Spitalului Județean de Urgență Târgu-Jiu și angajații unității medicale se vor putea adresa recenzorului desemnat“, a transmis Mihaela Țicleanu, purtătorul de cuvânt al Spitalului Județean de Urgență Târgu Jiu.

 

Platformă pentru autorecenzare

 

Autorecenzarea asistată reprezintă acţiunea prin care înregistrarea informaţiilor personale în programul național de recensământ este efectuată de către persoana însăși, cu sprijinul unui recenzor. Institutul Național de Statistică a pregătit o platformă, recensamantromania.ro, care poate fi accesată online.

„Autorecenzarea asistată se poate realiza atât de pe echipamentul propriu al persoanei care se autorecenzează, sub îndrumarea unui recenzor, cât şi de pe tabletele electronice puse la dispoziție în spațiul amenajat la SJU. Autorecenzarea asistată va avea loc în perioada 14 martie – 15 mai 2022“, a mai transmis purtătorul de cuvânt al Spitalului Județean de Urgență Târgu Jiu.

Recensământul este o acțiune care se desfășoară în toate țările Uniunii Europene și care, din cauza pandemiei, a fost amânată cu un an.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Verificare antispam: * Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.