Străzile și curțile unor locuințe din cartierul Meteor au devenit depozite de deșeuri

0
83

Străzile și curțile unor imobile din cartierul Meteor, din Târgu Jiu, unde locuiesc, în general, persoane de etnie romă, au fost transformate în depozite de deșeuri.

Polițiștii locali au amendat o persoană pentru că arunca deșeuri într-un loc nepermis: „Polițiștii locali desfășoară permanent acțiuni de verificare pe linia respectării normelor de curățenie în municipiul Târgu Jiu. În luna februarie au fost constatate mai multe abateri de la aceste norme, fapt pentru care s-au dispus măsuri legale de sancționare, în conformitate cu actele normative date în competență.

Pe Aleea Microcolonie din municipiul Târgu Jiu, polițiștii locali au identificat mai multe persoane care au depozitat pe domeniul public deșeuri provenite din construcții sau dezmembrări auto. Persoanele respective și-au luat angajamentul că vor proceda la igienizarea corespunzătoare a terenului și că vor elimina deșeurile prin intermediul unui operator autorizat, potrivit legii, însă, ulterior, două dintre acestea au fost surprinse în timp ce abandonau deșeurile în locuri nepermise, drept pentru care a fost aplicată sancțiune contravențională în valoare de 1000 lei, în conformitate cu prevederile H.C.L nr. 169 din 2006 privind aprobarea Regulamentului de gospodărire a Municipiului Târgu Jiu“, se arată într-un comunicat al Poliției Locale Târgu Jiu.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Verificare antispam: * Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.