Octogenar din comuna Plopșoru, căutat de familie și de polițiști

0
667

UPDATE

După căutările desfășurate în cursul zilei de astăzi, povestea bătrânului, de 84 de ani, a avut un final fericit. Polițiștii, împreună cu voluntarii, au reușit să îl depisteze pe bătrân teafăr și nevătămat, la aproximativ 5 km de domiciliu, într-o zona împădurită, din comuna Bâlteni, acesta declarând ca nu a fost victima vreunei infracțiuni.

Știrea inițială:

Polițiști din cadrul Poliției Orașului Turceni au fost sesizați prin apelul 112, de un bărbat, de 41 de ani, despre faptul că tatăl sau, Ion Bordei, de 84 de ani, din comuna Plopșoru, satul Olari, ar fi plecat voluntar de la domiciliu, la data de 12 februarie a.c. şi nu ar mai fi revenit până în prezent.

„Semnalmente: înălţime aproximativă 1,65 m, greutate 55-60 kg, constituţie astenica, păr cărunt cu chelie în față, ochi căprui, față ovală.

În momentul plecării de la domiciliu, bărbatul era îmbrăcat cu un pulover și o vestă de culoare neagră, pantaloni de culoare neagră, iar în picioare purta cizme din cauciuc.

Polițiștii, împreună cu lucrătorii IJJ și ISU Gorj, 10 voluntari, cu ATV-uri și autoturisme de teren și patru pădurari, din cadrul Ocolului Silvic Turceni, efectuează căutări în zona împădurită, din apropierea locuinței persoanei dispărute.

Pentru a oferi orice detalii, cu privire la identificarea persoanei dispărute, vă rugăm să apelați numărul de urgență 112, sau să va deplasați la cea mai apropiată unitate de poliție“, au informat reprezentanții Poliției Gorj.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Verificare antispam: * Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.