Medici prinși că absentau nemotivat de la cabinetele din Policlinica Târgu Jiu

0
358
Mai mulți medicii din carul Spitalului Județean de Urgență au fost prinși, în urma unui control, că absentau nemotivat de la serviciu.
„În urma unor verificări dispuse de managerul Spitalului Judeţean de Urgenţă Târgu-Jiu în Ambulatoriul integrat s-a constatat că la mai multe cabinete medicale nu era respectat programul de lucru.
Astfel, la cabinetele de Ortopedie-traumatologie, Obstetrică-Ginecologie, Recuperare Medicină Fizică şi Balneologie, Urologie şi Chirurgie generală, medicii programaţi pentru asigurarea activităţii în cabinetele de specialitate nu erau prezenţi, fiind la program doar asistentele medicale. Menţionăm că la aceste cabinete medicale programul de lucru este de luni până vineri în intervalul orar 08:00 – 15:00“, a transmis Mihaela Ţicleanu, purtătorul de cuvânt al Spitalului Judeţean de Urgenţă Târgu Jiu.

Cum vor fi  pedepsiți medicii

Managerul unităţii medicale a dispus atenţionarea scrisă a medicilor cu privire la respectarea programului de lucru.
„Verificările au avut loc astăzi, 09.02.2022 în intervalul orar 13:30-13:50, şi, potrivit conducerii Spitalului Judeţean de Urgenţă Târgu-Jiu, acţiunile de verificare privind respectarea programului de lucru vor continua în Ambulatoriul integrat al unităţii, dar şi în secţii, precum şi la nivelul serviciilor şi compartimentelor TESA“, a mai informat Mihaela Ţicleanu.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Verificare antispam: * Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.