Dormea în scara unui bloc din Târgu Jiu. Bărbatul era în pericol de a intra în șoc hipotermic

0
329
O persoană fără adăpost a fost găsită, ieri, de un echipaj de la Poliția Locală în timp ce dormea în scara unui bloc din zona centrală a municipiului Târgu Jiu,. Bărbatul nu se mai putea mișca din cauza frigului, fiind în pericol de șoc hipotermic.
„Polițiștii locali au fost sesizați, în data de 22 februarie, în legătură cu prezența unei persoane fără adăpost pe bulevardul Constantin Brâncuși din municipiul Târgu Jiu, care dormea chiar lângă ușa de acces dintr-un bloc de locuințe.
Ajunși la fața locului, agenții noștri au constatat că persoana respectivă nu se putea mișca, aflându-se în pericol de șoc hipotermic.
Bărbatul a fost preluat de ambulanță în vederea acordării de îngrijiri medicale“, au anunțat reprezentanții Poliției Locale Târgu Jiu.

Casa Iris, adăpost pentru persoanele fără locuință

În Târgu Jiu există un centru dedicat persoanelor fără adăpost.
„Pe timpul sezonului rece, polițiștii locali desfășoară permanent acțiuni de identificare a persoanelor fără adăpost pentru luarea măsurilor de protejare a vieții și sănătății acestora, prin îndrumarea lor către Centrul Social de Urgență pentru Persoanele Fără Adăpost – Casa „Iris”.
Acest centru are sediul în Municipiul Târgu Jiu, str. Dacia, nr. 13, și asigură condiții corespunzatoare de cazare pe timpul nopţii, igienă corporală, asistenţă medicală primară, supraveghere, servicii sociale și consiliere.
 În cazul în care observați persoane fără adăpost pe raza municipiului Târgu Jiu, vă rugăm să apelați numărul de telefon al Dispeceratului Poliției Locale Târgu Jiu 0253/ 225 434, disponibil 24 de ore din 24!“, au mai informat reprezentanții Poliției Locale Târgu Jiu.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Verificare antispam: * Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.